Besloten Feesten

Vier je feest bij De Graven van Leuven midden in het centrum van Den Bosch!

bruiloft

Ga je trouwen? Je 30ste verjaardag samen met een vriendin vieren? Je ziet Abraham? Je bedrijf bestaat 10 jaar? Kom het vieren bij De Graven van Leuven! Of je met 60 of maximaal 100 personen bent,  door onze flexibele indeling is het altijd gezellig en op de juiste hoeveelheid gasten ingericht. We kunnen naast zitplaatsen, statafels ook gemakkelijk een dansvloer creëren…100% dansgarantie!

Besloten feesten kunnen bij ons elke dag van de week vanaf 20.30 uur gegeven worden  en op zondag zelfs de hele dag. Ons cafe ligt midden in het centrum tegenover het Stadskantoor en naast Parkeergarage De Wolvenhoek waar je 24 uur per dag je fiets of auto kunt parkeren.

overzicht

Onze DJ kan zijn muziek(soort) samen met jou uitkiezen en er zo zeker van zijn dat hij de juiste platen draait! We beschikken over een XENOX systeem zodat wij meer dan 500.000 tracks in ons bestand hebben, je kunt er ook voor kiezen een eigen DJ in te zetten tijdens je feest. Op onze dansvloer kan volop gedanst worden en kunnen we met behulp van onze licht en geluidsinstallatie een echte feest maken waar je gasten het nog lang over zullen hebben!

Ons hapjes assortiment is zorgvuldig samengesteld door onze koks en kan uiteraard op jouw wensen worden aangepast. Op het eind van je feest een lekker Worstenbroodje? Bitterballetje van de zaak? Luxe Hapjes voor je zakenrelaties? Ons keukenteam maakt ze graag voor je!

 

 Voor meer informatie over het geven van een feest op onze unieke locatie kun je even bellen, een mailtje sturen of gewoon een keer een kopje koffie komen drinken!

roland@degravenvanleuven.nl of 073-6130252

INFORMATIE AANVRAAG BESLOTEN FEEST

Vul onderstaand formulier in en we nemen so spoedig mogelijk contact met je op!
  • Onze locatie is geschikt voor feesten tussen de 60 en de 100 personen.
    De eindtijd van je feest is exclusief de uitloop van een half uur, maar muziek en drank is tot onderstaande eindtijden.
  • Wij zorgen voor nootjes, olijven en feta op tafel. Voor jullie vegetarische gasten zorgen wij natuurlijk dat zij ook lekkere hapjes hebben.