Speeddaten op Zûûkertjesmiddag …

Speel jij een aardig deuntje muziek en zou je dat best in clubverband willen doen, maar weet je niet wélke vereniging bij jou past? En beschik jij bovendien over een rood-wit-geel hart? Dan nodigt het Ministerie van Verenigingszaken je van harte uit om naar de Zûûkertjesmiddag te komen. Deze muzikale middag vindt plaats op zondag 25 november in Café Graven van Leuven vanaf 14.33 uur.

In Oeteldonk zijn talloze clubs actief. Ze maken graag een gezellig stukje muziek voor, tijdens en na carnaval, anderen bouwen met veel plezier praalwagens. Diverse clubs zijn op zoek naar goede muzikanten en bouwers. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, heeft het Ministerie van Verenigingszaken het initiatief genomen een Zûûkertjesmiddag te organiseren. Clubs die op zoek zijn naar muzikanten of bouwers presenteren zich die middag op de zeepkist en vertellen wat over hun vereniging. Muzikanten en bouwliefhebbers kunnen speeddaten met diverse clubs om te kijken of er een klik is.

Voor meer informatie over de Zûûkertjesmiddag kunt u contact opnemen met Henk van der Pennen of met Egbert van Rossem via verenigingszaken@oeteldonk.org. Daarnaast is er een eigen Facebook-pagina.

(54 Posts)